+36 30 328 66 33 veningerboldi@gmail.com

Keress minket bizalommal….

Olvasható az utóbbi mondat a hirdetések végén. De mit is jelenet ez konkrétan? Nem tudod eldönteni, hogy telefonálj vagy ne? Lenne néhány kérdésed? Nálunk így zajlik egy munkafelvétel és annak megbeszélése.

  1. Telefonos, Facebookos, személyes megkeresés alapján megismerkedünk egymással és azzal a munkával, amit szeretnél ránk bízni. Ha esetleg olyan kéréssel fordulsz hozzánk, amivel mi nem foglalkozunk, akkor is az esetek többségében tudunk ajánlani neked olyan szakembert, aki a segítségedre lehet.
  2. Minden alkalommal előzetesen egyeztetünk egy időpontot, amikor megnézzük a munkát, átbeszéljük mit szeretnél, megnézzük a terveket és megosztod velünk az elképzeléseidet. Ha vakolásról, festésről, szigetelésről van szó ez elengedhetetlen, hogy később ne legyen félreértés, pontos árat tudjunk számolni. Generál kivitelezés esetén pedig fontos, hogy megismerjük egymást, kialakítsunk egy bizalmi viszonyt, hogy a munkafolyamat végén mindketten maximálisan elégedettek legyünk.
  3. A terepszemle után az árajánlat következik, melyet nyomtatott formában, tételesen részletezve a megrendelőhöz juttatunk el. Ez első körben ingyenes. Kivételt képez ez alól, ha egy teljes ház generálkivitelezésének ajánlatát készítjük el.
  4. Néhány nap elteltével megérkezik az árajánlat hozzád. A tervezhetőség miatt mindkettőnk érdeke, hogy ez gyors és pontos legyen.
  5. Amennyiben árajánlatunk számodra pozitív ebben az esetben közösen megegyezünk a munkakezdés időpontjában.

Fontos, ha bármilyen rajtunk kívülálló ok miatt, néhány nappal előbb vagy később megyünk, minden esetben telefonon egyeztetjük a megrendelőkkel. Minden esetben tartjuk magunkat az előzetesen leadott árhoz, a kiváló minőséghez és a határidőhöz.

Mindenkinek vannak rövid és hosszú távú céljai, nálunk a Véninger- Home-Baunál célunk, hogy rövid távon megalkossuk ügyfeleink álmát, akik elégedettségükkel hosszú távra elkötelezik magukat mellénk.